Rýchle proteínové tvarohové mafiny
250 g CBA tvaroh mäkký hrudkovitý (v sáčku)
2 ks vajce
80 g kryštálový cukor
1 balíček CBA vanilínového cukru
100 ml oleja
50 ml CBA trvanlivého mlieka
200 g CBA Naša starká polohrubej múky
1,5 kávovej lyžičky CBA kypriaceho prášku do pečiva
1 štipka soli
hrsť mrazeného CBA Frizanto ovocia
Rúru si vyhrejeme na 180o C. Do misy si dáme CBA tvaroh mäkký hrudkovitý. Tvaroh rozmixujeme (alebo popučíme), následne pridáme vajcia, kryštálový a vanilínový cukor, olej a mlieko. Vymiešame do hladkej zmesi. Následne zapracujeme preosiatu múku s kypriacim práškom a štipkou soli. Nakoniec pridáme hrsť mrazeného ovocia (vyberieme menšie ovocie). Mafinový plech vystelieme papierovými košíčkami (v prípade, že nemáte košíčky, tak plech vymastite a vysypte múkou). Pomocou lyžičky alebo zmrzlinovej naberačky naplníme košíčky. Dáme piecť do vyhriatej rúry asi na 30 minút. Upečené mafiny majú zlatý povrch.
Dobrú chuť.